Du er her: Hjem / Aktuelt / Asfaltarbeider i sentrum fra 29. mai

Asfaltarbeider i sentrum fra 29. mai

Asfaltarbeider i Kong Rings gate, Storgata og i Sundgata påbegynnes fredag 29. mai, selve asfalteringen skjer over pinsen, fra 2. juni. Parkering i Storgata er stengt og det vil bli begrenset fremkommelighet.

Fresing startes 29. mai

Både kommunen og fylkeskommunen vil legge ny asfalt i sentrum i tiden fremover. Fresing av gammel asfalt starter fredag 29. mai.

• Viken fylke asfalterer Storgata fra rundkjøringen ved Kongens gate til Stangs gate (inkl p-arealer)
    • Ringerike kommune asfalterer Storgata fra Stangs gate til Kong Rings gate (inkl p-arealer), deler av Kong Rings gate og i Sundgata på begge sider av Kongens gate.

Områdene kommunen asfalterer fremår av kartskissen under.

Asfalteringen påbegynes tirsdag 2. juni.

Stengt parkering

Dette medører at p-plassen i Storgata er stengt i perioden arbiden pågår og at det blir begrenset fremkommelighet. Vi beklager ulempene dette eventuelt måtte medføre.

Siste endret: 28.05.2020