Du er her: Hjem / Aktuelt / Assisterende rådmann tilsatt

Innhold

  Assisterende rådmann tilsatt

  Heming Rudrud Herdlevær (54) er tilsatt som assisterende rådmann i Ringerike kommune. Herdlevær kommer fra stillingen som kommunalsjef for arealplan, klima og miljø i Drammen kommune og tiltrer stillingen 1. mai.

  Rett person til spennende og viktig jobb

  - Jeg er svært glad for at Heming Rudrud Herdlevær har takket ja til stillingen som assisterende rådmann. Han er den helt rette personen til å bringe strategi og utviklingsarbeidet i kommunen videre, sier rådmann Tore Isaksen.

  - Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer på Ringerike. Det blir spennende å bli kjent med nye kollegaer, og jeg setter stor pris på den tilliten jeg er vist, sier Heming Rudrud Herdlevær. 

  - Ringerike kommune har tatt store steg og utviklet seg til å bli en solid aktør i samfunnsutviklingen. Det er gjort en god jobb gjennom flere år, og jeg håper at jeg kan benytte den erfaringen jeg tilegnet meg, til å bidra til fortsatt god utvikling av kommunen og lokalsamfunnet, sier Herdlevær.

  Utdannet sivilingeniør

  Heming Rudrud Herdlevær er utdannet sivilingeniør fra NTH og har i tillegg blant annet utdannelse innen endringsledelse fra BI.

  Herdlevær har i tillegg bakgrunn fra stillingen som byplansjef i Drammen, og kommunalsjef for plan og utvikling i Hole kommune. Før dette har han lang erfaring fra lederstillinger i Statens kartverk.

  Siste endret: 29.04.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?