Du er her: Hjem / Aktuelt / Avslutningsfest på Hønefoss skole

Avslutningsfest på Hønefoss skole

- Dette er en rar dag, sa rektor Marit Hunstad da hun ønsket velkommen til avslutningsfest. Det er en dag for å være lei seg, samtidig som det er en fest og markering av at det har vært skole her i 129 år.

Taler, pølser og is

Siste skoledag var alle elever og ansatte samlet i skolegården til en avslutning med underholdning, pølser og is. Klasseorkesteret fra 3. klasse viste hva de har lært i løpet av året og spilte et par sanger, og alle elevene var med på BliMe-dansen og skolesangen.

Den største overraskelsen var da Maria Rensel fra MGP junior sammen med dansere troppet opp på scenen, som for anledningen var taket på gymsalbygget. Det var veldig populært blant elevene.

FAU-leder Iver Rosenberg og kommunalsjef Marianne Mortensen holdt taler. Begge takket elever, rektor og de ansatte for innsatsen og ønsket lykke til videre. Og helt til slutt ble elevene trommet og klappet ut av skoleporten.

Bilder fra avslutningen

Avslutning i skolegården på Hønefoss skole Glade elever Gode venner Fra venstre: rektor Marit Hunstad og kommunalsjef Marianne Mortensen

Kulturskolen har laget film i forbindelse med avslutningen.

Siste endret: 30.06.2020