Du er her: Hjem / Aktuelt / Barnehageopptak for 2021-2022

Barnehageopptak for 2021-2022

Barnehageopptaket 2021 er gjennomført. Alle som har rett til barnehageplass i Ringerike kommune får tilbud om plass. Tilbudene blir sendt ut elektronisk 19. mars med svarfrist 26. mars 2021.

Alle får tilbud om barnehageplass

Alle som har søkt innen fristen 1. mars og som har rett til barnehageplass vil få tilbud om barnehageplass i Ringerike kommune.

Tilbud om plass sendes ut fredag 19.03

Alle søkerne vil fredag 19.03 få melding om hvilken barnehage de får tilbud om plass i. Tilbudene har svarfrist 26. mars 21.  Det var til sammen 302 søkere som hadde søkt innen fristen 01. mars og som hadde rett til barnehageplass.

Flest får 1. eller 2. prioritetene sine

De fleste vil få tilbud om 1. eller 2. valget sitt. I enkelte barnehager er det flere søkere enn ledige plasser. Derfor er det noen som ikke vil få tilbud dit de ønsker seg mest eller har prioritert. Får du ikke 1. valget kan du velge å stå på venteliste samtidig som du takker ja til plassen du er tilbudt.

Er det flere ledige barnehageplasser?

Flere barnehager vil etter opptaket ha ledige plasser. Oversikt over hvilke barnehager som har ledige plasser barnehageåret 21/22 vil bli lagt ut på kommunens nettside når alle tilbudene er besvart.

Kontakt oss om du lurer på noe

Har du spørsmål om barnehagen og oppstart, kan du gjerne ta kontakt med styrer i barnehagen du har fått tilbud fra.

Kontaktinformasjon til barnehagene finnes her

Barnehagene gleder seg og ønsker nye barn velkommen!

Siste endret: 29.04.2021