Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny biblioteksjef tilsatt

Ny biblioteksjef tilsatt

Wenche Nyaas er tilsatt som Biblioteksjef i Ringerike kommune og tiltrer stillingen 1. september i år.

Starter 1. september

Wenche Nyaas er i dag Biblioteksjef i Gran kommune, noe hun har vært siden 2002. Wenche har lang ledererfaring og god svært god kompetanse innen bibliotekfaget. Hun er utdannet bibliotekar med tilleggsutdanning i ledelse.

- Jeg er veldig glad for at Wenche har takket ja til denne stillingen. Med hennes erfaring og engasjement vil hun få en viktig rolle for videreutviklingen av bibliotektjenesten og sektoren fremover. Jeg ønsker Wenche hjertelig velkommen med på laget og gleder meg til samarbeidet, sier kommunalsjef for teknisk, kultur og idrett Hilde Brørby Fivelsdal.

Gleder seg veldig

- Jeg gleder meg veldig til å starte i jobben som biblioteksjef i Ringerike og ser frem til å bli kjent med de ansatte og alle lånere og brukere av biblioteket. Det blir også morsomt å starte i en ny kommune og jeg ser frem til et godt samarbeid både innad og med lag og foreninger og andre samarbeidspartnere, sier Wenche Nyaas.

Inntil Wenche Nyaas er på plass vil Randi Landmark være konstituert biblioteksjef i Ringerike kommune.

Siste endret: 28.05.2020