Du er her: Hjem / Aktuelt / Bli med på sykle til jobben 2019!

Innhold

  Bli med på sykle til jobben 2019!

  All aktivitet teller - og kampanjen er gratis, gøy og bra for helsen. Meld deg på nå.

  All aktivitet teller

  Gå, løpe, svømme, yoga, fjelltur, vedhogst ,- de fleste aktiviteter kan registreres og teller i «Sykle-til jobben» kampanjen. Der gratis, gøy og bra for helsen! Meld deg på og verv en kollega eller fem. For tredje år på rad er det gratis påmelding for alle som bor og jobber i Ringerike og Hole.

  Meld deg på og registrer aktiviteten din i 60 dager

  Kampanjen starter onsdag 24. april og går over 60 dager. Du kan delta individuelt eller gå sammen med kollegaer og danne lag. Et lag kan ha opp til 5 deltakere.

  Påmeldingen


  Du registrerer aktivitetene dine på Min side fra 24. april. Du kan også loggføre trening automatisk ved å koble til en av gratisapplikasjonene Strava, Endomondo eller Polar til Min side. Du trenger en bruker på applikasjonene for å gjøre dette.

  På Min side kan du følge med på din egen utvikling. Sett deg mål og følg med på om du når dem. Få rask oversikt over antall økter investert og kilometer levert. Du kan også bruke statistikken fra Min side til å sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre Sykle til jobben-deltakere.

  Alle er stjerner og har mulighet til å vinne premier 

  Som deltaker har du mulighet til å vinne fine premier i konkurranse med alle deltakere på landsbasis. Både lag og enkeltdeltakere premieres.

  Det trekkes premier med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. Hos oss er alle stjerner, derfor kan du maks oppnå 3 poeng pr. dag. I tillegg trekkes det flere mindre premier fortløpende.

  Mer informasjon om kampanjen.

  Sykle til jobben hjemmeside

  Sykle til jobben i Ringerike og Hole på Facebook

  Siste endret: 23.04.2019

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?