Du er her: Hjem / Aktuelt / Budsjettforslaget legges frem

Budsjettforslaget legges frem

I dag presenterer rådmannen budsjettforslaget for 2021 og handlingsprogrammet for 2021 til 2024. Dette skjer i formannskapet som også sendes direkte på kommune-TV.

Stor interesse

Presentasjonen av budsjett og handlingsplan er den store saken i dagens møte, og det knytter seg alltid interesse til forslaget rådmannen legger frem.

Rådmannens forslag til budsjett og handlingsprogram (pdf)

Kortversjon av forslaget (pdf)

Selve behandlingen av budsjettet vil følge denne fremdriften videre.

27. oktober
    Behandling i formannskapet hvor formannskapet legger budsjett og handlingsprogram, sammen med betalingsreglementet ut på høring.

28. oktober- 13.november
    Høringsperiode.

Formannskapet behandler og innstiller til vedtak overfor kommunestyret.

10. desember
    Kommunestyret behandler og vedtar budsjett 2021 og handlingsprogram 2021-2024, sammen med betalingsreglementet.

Hele prosessen kan følges via kommunens nettsider.

Dagens møte i formannskapet kan følges via nett-Tv fra klokken 11.30. På grunn av koronasituasjonen holdes møtet på Klækken hotell, og det er ikke anledning for publikum å følge møtet i salen.

Du finner link til nettsendingen her

Her finner du sakene som skal behandles på møtet.

Siste endret: 22.11.2020