Du er her: Hjem / Aktuelt / Flere ville møte byplansjefen

Flere ville møte byplansjefen

Flere fant veien til Ringerike bibliotek for å snakke med byplansjefen. Ny veiløsning i øst og over Ringeriksgata, og bygging av rundkjøringer var tema som opptok de som besøkte byplansjefen.

God stemning på biblioteket

Tirsdag kunne de som ønsket det møte byplansjef, Inger Kammerud, for å fortelle hva de drømmer om for utviklingen av RIngerike. En av de som kom innom  for å fortelle hva han ønsket seg var Alf Bjarkøy.

«Hønefoss trenger et offentlig toalett! En by med respekt for seg selv må kunne tilby både gjester og innbyggere som bruker byen et toalett når Kuben og serveringssteder har stengt" poengterte Bjarkøy.

På Biblioteket har byplansjefen satt igjen en postkasse der du kan komme med ditt forslag til et «slagord» for å profilere Hønefoss by.

På en plakat kan du se eksempler på slagord som andre byer har markedsført seg med. Så hva er Hønefoss??

Postkassen blir stående på biblioteket i 14 dager. Benytt sjansen til å komme med din ide!

Siste endret: 12.02.2020