Du er her: Hjem / Aktuelt / De klarte det - se det igjen!

De klarte det - se det igjen!

Fredag 2. oktober startet arbeidet og 43 timer senere var kulverten ferdig. God planlegging sørget for at prosjektet ble vellykket. Byen er bundet endra bedre sammen og to usikre planoverganger kan fjernes.

Intenst og godt planlagt

Fotograf Knut Andreas Ramsrud - Ringerikes Blad

- Det har vært en intens helg for alle involverte, men god planlegging og solid gjennomføring har gitt resultater, sier prosjektleder i Ringerike kommune Erik Josephson.

Via nettsidene til Ringerike kommune har det vært mulig å følge arbeidet minutt for minutt. Sendingen ble avsluttet ved midnatt, men før det vil det være mulig å seetter at det aller første toget kjørte over strekningen hvor kulverten er etablert.

Nå er det mulig å se byggingen og prosjektet i hurtigfilm som en Time Lapse på ni minutter.

Les om prosjektet her.

Siste endret: 08.10.2020