Du er her: Hjem / Aktuelt / Oppdatert om Dehlis fastlegepraksis

Oppdatert om Dehlis fastlegepraksis

Fastlegepraksisen ved Dehlis legekontor på Søndre Torv i Hønefoss sentrum er nå stengt. Ringerike kommune har vært i dialog med Marina Aksenova-Dehli om hvordan legepraksis kan håndteres videre etter at Aksenova-Dehli har valgt å avslutte sin praksis som fastlege fra 15. juni i år.

Jobber intenst for å finne en løsning

Kommunen jobber intenst for å få på plass en løsning som igjen kan gi pasienter på fastlegelisten dekkende tjenester. Både sykehuset, legevakten, NAV og kommunens øvrige fastleger, er orientert om situasjonen. Disse er anmodet om bistand så langt det er kapasitet.

Alle innbyggere i Ringerike kommune har tilgang til øyeblikkelig hjelp hele døgnet, året rundt ved å kontakte legevakten.

Kommunen har nå utlyst to nye fastlegehjemler, hvor det forventes et resultat av disse i løpet av juni. Dette vil øke kapasiteten i fastlegeordningen.

Ringerike kommune beklager at situasjonen er blitt så vanskelig, og vil komme tilbake med ytterligere informasjon når vi vet mere.

Siste endret: 21.06.2022