Du er her: Hjem / Aktuelt / Er du frisør eller fotterapeut?

Er du frisør eller fotterapeut?

Ringerike kommune søker etter frisør og fotterapeut til Heradsbygda omsorgssenter. Heradsbygda omsorgssenter er et nytt helsebygg som blir tatt i bruk november 2021.

Heradsbygda omsorgssenter

Omsorgssenteret vil få 64 døgnbemannede omsorgsboliger, dagaktivitetssenter for inntil 20 brukere, samt base for hjemmetjenesten i Hønefoss.

Det søkes etter samarbeidspartnere som er interessert i å delta i arbeidet med å skape en god atmosfære for våre beboere og brukere av senteret. Vi inviterer potensielle drivere til inngåelse av tjenestekonsesjonskontrakt for drift av frisør og fotterapeut på Heradsbygda omsorgssenter.

Konkurransedokumenter

Spørsmål skal rettes via kommunikasjonsmodulen i Mercell, eventuelt kan du ta kontakt med Stine Lium - 906 04 232

Det vil bli gjennomført befaring i lokalene fredag 15.10.2021 kl 09.30.

Vi ønsker kvalifiserte frisører og fotterapeuter velkommen til å levere tilbud i konkurransen.

Siste endret: 05.10.2021