Du er her: Hjem / Aktuelt / Er du interessert i å hjelpe eldre mennesker til økt digital kompetanse?

Innhold

  Er du interessert i å hjelpe eldre mennesker til økt digital kompetanse?

  Da har du nå muligheten til å bistå i frivillig arbeid med å øke digital kompetanse blant eldre. Vi trenger deg som veileder!

  Alle trenger å bli inkludert

  Foto: Seniornett.no

  Den digitale utviklingen har skjedd i et ekstra raskt tempo under koronatiden, og flere av oss synes at det har vært vanskelig å henge med. Alle trenger å bli inkludert i det digitale samfunnet vårt! Har du ekstra tid til rådighet, eller er du selv pensjonist og har interesse av frivillig arbeid? Har du grunnleggende kunnskaper digitalt, som du kan bruke til å hjelpe andre eldre med? Da trenger vi deg! 

  Bli frivillig veileder

  Du kan bli veileder i samarbeid med andre frivillige fra Seniornett i Hønefoss med støtte fra IKT-lærlinger fra IT-avdelingen i Ringerike kommune. Du trenger ikke være ekspert og ha store kunnskaper i data for å kunne gi enkel opplæring til andre. Er du bruker av nettbank og epost, og leser du digitale aviser har du allerede mye du kan bidra med i opplæringen. Annet som er nyttig å lære bort er for eksempel bruk av bank ID, facetime, laste ned apper på telefonen og bestille mat eller billetter på nett. Men du trenger ikke å kunne alt dette for å bli veileder.

  Bli med å skape den gode digitale møteplassen

  Seniornett, IKT-lærlingene og helsepersonell ønsker å samarbeide med de eldre og eventuelt deres pårørende for å kunne tilby gode møteplasser for datahjelp sentralt og ute i distriktene. Her er det mange gevinster!

  Vil du være frivillig veileder, eller ønsker du mer informasjon?

  Ønsker du at din forening skal få besøk av oss for å få mer informasjon om satsingsområdet vårt? 

  Ta kontakt med:

  Anne Nereng, Seniornett Hønefoss
  Epost: anne.nereng@gmail.com 
  Mobil: 415 08 160

   

  Astrid Lundesgaard, Ringerike kommune
  Epost: astrid.lundesgaard@ringerike.kommune.no
  Mobil: 913 95 854 

  Siste endret: 07.12.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?