Du er her: Hjem / Aktuelt / Er du ung og har innspill til fremtidens kulturhus?

Er du ung og har innspill til fremtidens kulturhus?

Ringerike kultursenter skal utvides og bygget om. Ungdommens stemme i arbeidet er viktig for å utvikle et fremtidsrettet kultursenter. Tips gjerne unge om undersøkelsen. Frist for innspill er 26. oktober.

Et fremtidsrettet kultursenter - "Alles hus"

Sparebankstiftelsen Ringerike og Ringerike Kommune har vedtatt en betydelig utvidelse og ombygging av Ringerike kultursenteret. Det fremtidige kultursenteret har fått navnet «Alles hus» og skal huse kunst- og kulturaktiviteter for hele regionen som omfatter Ringerike, Hole og Jevnaker kommune.

Ungdommens stemme i dette arbeidet er svært viktig for at vi skal utvikle et kultursenter som er fremtidsrettet. Det gjennomføres nå en undersøkelse blant ungdom i regionen hvor de får muligheten til å påvirke hvordan fremtidens kultursenter kommer til å se ut.

Vi håper at flest mulig unge vil besvare undersøkelsen. Tips gjerne unge du kjenner om undersøkelsen.

Slik gir du dine innspill

Gi dine innspill her:

Link til undersøkelsen

Frist for innspill: 26. oktober kl. 1600.

Det tar 5-6 minutter å gjennomføre undersøkelsen. Hver person som deltar er også med i trekningen av tre gavekort til en verdi av 500kr, som kan benyttes på de fleste steder i regionen. Rent praktisk gjennomføres undersøkelsen av konsulentselskapet Fueled.

Vi trenger dine innspill,  tusen takk på forhånd!

Siste endret: 22.11.2020