Du er her: Hjem / Aktuelt / Flere midler skal deles ut

Flere midler skal deles ut

Ringerike kommune har mottatt ytterligere 2,5 millioner kroner som skal deles ut til lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av smitteverntiltak. Dette er andre runde med midler som deles ut etter søknad, og søknadsfristen er 14. mai.

Støtte til lokale virksomheter

Det er Kommunal- og Moderniseringsdepartementer som har tildelt Ringerike kommune midlene som skal utbetales som støtte til lokale virksomheter.

Dette er andre del av kompensasjonsordningen, og de som allerede har søkt i første runde trenger ikke å søke på nytt.

Målet med tilskuddet er å avhjelpe lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av lokale og nasjonale smitteverntiltak.

I denne runden vil det fokuseres på virksomheter innenfor reiselivs-, arrangements-, utelivsbransjen og serveringsnæringene.

Ringerike kommune vil legge vekt på hvor hardt en virksomhet er rammet av restriksjonene og hvorvidt tilskuddet sikrer arbeidsplasser og skaper aktivitet.

Søknadsfristen er 14. mai.

Her kan du søke på, og lese mere om kompensasjonsordningen.

Siste endret: 29.04.2021