Du er her: Hjem / Aktuelt / Fridtjof Denneche ny leder for miljø- og arealforvaltning

Fridtjof Denneche ny leder for miljø- og arealforvaltning

Fridtjof Denneche er tilsatt som ny enhetsleder for miljø- og arealforvaltning. Denneche tiltrer stillingen i april neste år.

Solid faglig bakgrunn

Denneche er 35 år og kommer fra stillingen som daglig leder for byggesak, plan og miljø i Norsk kommunalteknisk forening. Han har en master i naturforvaltning, og solid faglig bakgrunn fra blant annet Fylkesmannen i Akershus, Norges Bondelag og Molde kommune.

- Vi ser frem til å få Fridtjof med på laget i en viktig rolle for Ringerike kommune i tiden fremover. Enheten han skal lede er veldrevet med gode resultater og høy kompetanse. Det er et solid fundament den nye lederen kan bygge videre på, sier assisterende rådmann Terje Dahlen.

Fridtjof Denneche. Foto: Lillian Hjellum

Enheten for miljø- og arealforvaltning består av byggesak, landbruk, oppmåling og regulering og er en del av sektoren for strategi og utvikling.

Siste endret: 08.10.2020