Du er her: Hjem / Aktuelt / Helse og omsorg satser på kompetanse

Helse og omsorg satser på kompetanse

Ringerike kommune skal ha relevant kompetanse for framtidas arbeidsliv, og styrket kompetanseutvikling er et av satsingsområdene. Helse og omsorg gir støtte til videreutdanning for sine ansatte.

Kompetansestyring

Ringerike kommune er en attraktiv arbeidsgiver, som tiltrekker seg og utvikler kompetente medarbeidere. Kommunens ansatte skal ha riktig kompetanse for å møte dagens og morgendagens behov. Vi vet at selve forutsetningen for kvalitet og effektivitet er kompetente medarbeidere. Vi vet også at økt kompetanse gir bedre tjenester og fornøyde brukere. I årene som kommer blir det det stadig større behov for pleie- og omsorgstjenester. Selv om alle sektorer vil oppleve endringer, så er det innen pleie- og omsorgssektoren at behovene for økte ressurser kommer til å være størst.

Les hele saken

Siste endret: 15.06.2022