Du er her: Hjem / Aktuelt / Hjerte for Ringerike

Hjerte for Ringerike

Det nærmer seg jul. En jul som i år blir spesiell og annerledes for de aller fleste av oss. Koronapandemien preger oss fremdeles, og alvoret i situasjonen har blitt tydelig. Når pandemien traff oss i vinter, dekorerte vi rådhuset med et hjerte. Vi gjorde det for å vise omsorg og at vi står sammen og tenker på innbyggerne i en krevende tid.

Ta vare på hverandre

Enda en gang står vi foran en krevende tid. Enda en gang opplever vi tydelig hva pandemien gjør med oss, og enda en gang ser vi dramatiske og triste resultater av koronaviruset.

I Ringerike kommune ønsker vi å vise vår omtanke ved å dekorere rådhuset. Vi ønsker å vise at vi som kommune har omsorg for innbyggerne i en krevende tid, og at vi også tenker med hjertet.

Tenn et lys

Vi håper også at hjerte for Ringerike vil minne alle på å ta ekstra godt vare på hverandre nå.

Vi må huske på å være der for hverandre, og vi må huske på å hjelpe de som trenger det. Jeg håper også at de som har mulighet til det, tenner et lys for oss alle i adventstiden.

Sammen skal vi komme oss gjennom dette.

Ta vare på hverandre. Vi tenker på dere.

Hjertelig hilsen
    Kirsten Orebråten