Du er her: Hjem / Aktuelt / Ønsker du å delta i meningsfylt arbeid med integrering?

Ønsker du å delta i meningsfylt arbeid med integrering?

Ringerike kommune skal velge nytt integreringsråd. Vi ser etter deg som vil bidra til at alle skal ha like muligheter til å delta i fellesskapet. Ta kontakt innen 29. mai hvis du er interessert. Tips gjerne andre som kan være aktuelle!

Integreringsrådets oppgaver

Integreringsrådet er opprettet for å legge til rette for gode integreringsprosesser, og har følgende oppgaver:

• Integreringsrådet er rådgivende for kommune og kommunestyret.
    • Rådet uttaler seg i saker med spesiell betydning for innvandrergrupper og minoritetsgrupper.
    • Rådet tar opp saker som angår innvandrere og minoritetsgrupper i kommunen.
    • Rådet foreslår og støtter opp om flerkulturelle aktiviteter og arrangementer i lokalsamfunnet ringerike.

Faka om intergreringsrådet

• Nytt råd starter opp høsten 2019.
    • Medlemmene velges for fire år.
    • Rådet består av 12 medlemmer.
    • De har seks møter i året.

Henvend deg til sekretariatet i Ringerike kommune innen 29. mai  hvis du er interessert i å være i integreringsrådet. Tips gjerne andre som du tror kunne passe til å være i integreringsrådet.

Tlf 32 11 74 00 (Sentralbordet)

Siste endret: 16.05.2019