Du er her: Hjem / Aktuelt / Ringeriksbadet 10 år

Ringeriksbadet 10 år

Ringeriksbadet har i de siste 10 årene vært en viktig møteplass for mennesker i alle aldre i Ringeriksregionen. Nå gir de en jubileumsgave til elever i Ringerike og Hole.

Jubileumsgave

Ringerike og Hole kommuner er eiere av Ringeriksbadet, og har støttet selskapet siden starten. Styret i Ringeriksbadet ønsker å gi noe tilbake til sine eierkommuner i forbindelse med jubileet, og 285 elever i skolene vil i løpet av kort tid få klippekort som jubileumsgave.

Arena for all skolesvømming i Ringerike og Hole

Ringeriksbadet er arena for all skolesvømming i Ringerike og Hole. Badet har sammen med kommunene et stor fokus på trygghet i vann og svømmeferdigheter.

Nytt av året er at 2. trinn har fått kompetansekrav innenfor skolesvømming. Derfor er alle elever i 2. trinn valgt ut som mottaker av et klippekort med 10 klipp hver.

På denne måten kan elevene besøke Ringeriksbadet i fritiden, øve på svømming og oppnå trygghet i vann.

- Kommunalsjef for utdanning og familie i Ringerike kommune Marianne Mortensen, og representanter for elevene ved Benterud skole takker daglig leder av Ringeriksbadet Lars Gomnes for gaven.

Siste endret: 29.04.2021