Du er her: Hjem / Aktuelt / Hilde Brørby Fivelsdal er tilsatt som kommunalsjef

Hilde Brørby Fivelsdal er tilsatt som kommunalsjef

Hilde Brørby Fivelsdal er fra 1. oktober tilsatt som kommunalsjef for teknisk, kultur og idrett.

Har lang ledererfaring

Brørby Fivelsdal er i dag konstituert kommunalsjef for samfunn, etter at Gunn Edvardsen sluttet i denne stillingen tidligere i år.

Brørby Fivelsdal har lang ledererfaring og solid kunnskap om offentlig forvaltning og politiske prosesser. Hun er utdannet sykepleier og har vært ordfører i Jevnaker kommune i tre perioder.

Som kommunalsjef skal hun fortsette å lede en sektor hun kjenner svært godt. I tillegg får hun også nye ansvarsområder, ved at  ansvaret for kultur og idrett fra 1. oktober blir overført til denne sektoren.

- Jeg er veldig glad for å få anledning til å lede denne sektoren videre, og jeg ser frem til å fortsette arbeidet i Ringerike kommune. Dette har vært en svært spennende og givende jobb så langt, og det blir ikke mindre spennende videre, sier Brørby Fivelsdal.

- Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg også gleder meg til å få ansvaret for både kultur og idrett i Ringerike, sier Brørby Fivelsdal.

Rådmannen er svært fornøyd

- Jeg er svært fornøyd med at Hilde Brørby Fivelsdal har takket ja til stillingen som ny kommunalsjef for teknisk, kultur og idrett, sier rådmann Tore Isaksen.

- Dette er en spennende og viktig sektor som Hilde gjennom lang tid har vist at hun er den rette personen til å lede. I tillegg tilfører hun rådmannens ledergruppe svært mye gjennom den erfaringen hun har fra politikk, ledelse og organisasjonslivet, sier Isaksen.

- Jeg gleder med til å fortsette samarbeidet med henne, avslutter Isaksen.

Siste endret: 13.09.2019