Du er her: Hjem / Aktuelt / Konstituert som kommunalsjef

Konstituert som kommunalsjef

Jarle Hjelmesæth Hildeskår konstitueres som kommunalsjef for utdanning og familie. Hildeskår er i dag rektor på Benterud skole og blir konstituert kommunalsjef fra 1. august.

Etterfølger Marianne Mortensen

Marianne Mortensen sa opp sin stilling som Kommunalsjef for utdanning og familie tidligere i år og prosessen med å finne hennes etterfølger er i gang. Inntil ny kommunalsjef er på plass har rådmannen valgt å konstituere Hildeskår i denne stillingen.

- Jeg har valgt å konstituere Jarle Hjelmesæth Hildeskår som er en veldig dyktig leder. Han har lang erfaring og god kunnskap om fagfeltet i denne sektoren, sier rådmann Tore Isaksen.

Hildeskår er utdannet lærer og er bosatt i Modum kommune. Han har jobbet som rektor i Ringerike kommune siden august 2019.

- Jeg trives svært godt i Ringerike kommune og jeg er ydmyk med tanke på den rollen jeg nå skal inn i for en periode. Det er mye å sette seg inn i, og jeg gleder meg til å ta fatt på dette. Fokuset vil være på å videreføre det gode arbeidet som gjøres i sektoren, sier Hildeskår.

- Prosessen med å finne en ny kommunalsjef er i gang, og jeg er helt sikker på at vi skal klare å finne en dyktig leder som kan utvikle sektoren videre, sier Isaksen.

Siste endret: 15.06.2022