Du er her: Hjem / Aktuelt / Kultursjef tilsatt

Kultursjef tilsatt

Øyvind Norstrøm er tilsatt som ny kultursjef i Ringerike kommune. Norstrøm har lang og bred erfaring fra kulturfeltet og kommer nå fra stillingen som virksomhetsleder for kultur i Jevnaker kommune.

Faglig sterk og engasjert

- Vi gleder oss veldig til å få Øyvind Norstrøm med på laget. Han er en faglig allrounder, har stort engasjement for kultur, og har mye å tilføre Ringerike kommune, sier kommunalsjef for teknisk, kultur og idrett Hilde Elisabeth Brørby Fivelsdal.

Norstrøm har lang erfaring som kulturleder og har brei kunnskap innenfor kulturfeltet. Han kommer opprinnelig fra Trøndelag, men har siden 2004 både jobbet og bodd i Jevnaker.

- Det er med stor glød og et stort hjerte for kultur jeg går inn i dette. Ringerike kommune har allerede startet viktige kulturstrategiske prosesser. Jeg gleder meg stort til å bli med på dette laget, og bidra aktivt sammen med kommunal, privat og frivillig sektor, i utviklingen av fremtidenss kulturliv i Ringerike, sier Øyvind Norstrøm.

Norstrøm tiltrer stillingen som kultursjef i Ringerike 4. oktober.

Foto: Jevnaker kommune

Siste endret: 10.01.2022