Du er her: Hjem / Aktuelt / Legekontor Ådalen og 7B

Innhold

  Legekontor Ådalen og 7B

  Her er litt informasjon om to av våre legekontorer. Ringerike kommune jobber med å få på plass en varig løsning for pasientene som hører til Legekontor 7B og vi planlegger åpning av Ådalen legesenter i september.

  Ådalen legesenter

  Ådalen legesenter har vært under ombygging. Selve ombyggingen er ferdig, imidlertid venter vi på å få på plass tekniske løsninger for pc og andre enheter som trenger internett.

  Ringerike kommune planlegger åpning av Ådalen legesenter 1. september 2023.

  Kontoret vil i første omgang betjenes av Wafer Bang 2 dager i uken.

  Fastlege Natasha Hawkey har nå flyttet sin praksis til Ringerike medisinske senter (RMS). Det blir permanent fra den 1. juni. Alle hennes listepasienter følger med og skal ha fått informasjon om dette.

  Det jobbes med rekruttering av en lege til for å ha tilstedeværelse ved helsestasjonen og legekontoret utover de to dagene dr. Bang er der.

  Dersom man ikke klarer å rekruttere lege vil det bli benyttet vikarbyrå.

  Legekontoret 7B

  Legekontoret 7B på Søndre Torg driftes uendret fram til kommunen har på plass en varig løsning for pasientene som hører til dette kontoret.

  Det jobbes med en endring ved legekontoret 7B for å forsøke å beholde legelisten i sentrumsnære lokaler, og helst ved et flerlegekontor slik at man unngår sårbarheten ved enlege praksis.

  Legestillingen har vært lyst ut to ganger tidligere uten kvalifiserte søkere. Det jobbes med en ny utlysning i disse dager. Vi er i dialog med fastlegene og håper å finne gode løsninger.

  Legekontoret 7B sine listepasienter har siden sommeren i fjor vært betjent av vikar 2-3 dager per uke.

   

  Siste endret: 21.09.2023

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?