Du er her: Hjem / Aktuelt / Lettelser fra 25. april

Innhold

  Lettelser fra 25. april

  Fra og med 26. april dekkes Ringerike av de nasjonale smitteverntiltakene i covid-19-forskriften. Det betyr at de innskjerpede regionale smitteverntiltakene opphører for Ringerike sin del fra førstkommende mandag.

  Smittetrenden går ned og tiltakene reduseres

  - Dette er gledelig, og enda et eksempel på veien ut av pandemien og over i en mere normal hverdag, sier ordfører Kirsten Orebråten.

  Orebråten deltok torsdag på møtet med Statsforvalteren og informerte der om smittesituasjonen og fremdriften i vaksineprogrammet i Ringerike.

  - Jeg la i dette møtet vekt på at vi nå har en smittesituasjon som tilsier mindre inngripende tiltak i vår kommune. Smittetrenden har vært nedadgående i den senere tiden, noe som også viser at vi håndterer situasjonen godt i Ringerike, sier Orebråten.

  Som tidligere understreker ordføreren at vi fremdeles må være flinke til å følge de smitteverntiltakene og rådene som gis.

  - Jeg er imponert og stolt over hvor lojalt innbyggerne har fulgt opp og forhold seg til strenge regler det siste året. I tillegg er jeg jeg både imponert og takknemlig for den innsatsen alle ansatte har vist, sier Orebråten.

  Dett vil være reglene fra mandag

  Dette er tiltakene som gjelder i Ringerike kommune fra og med mandag 26. april.

  Covid-19-forskriften.

  Siste endret: 29.04.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?