Du er her: Hjem / Aktuelt / Lettere søknadsprosess for frivilligheten!

Innhold

  Lettere søknadsprosess for frivilligheten!

  Ringerike kommune forenkler søknadsprosessen for frivillige lag og foreninger. - Målet er at det skal være lett å være frivillig, sier kultursjef Øyvind Norstrøm.

  Forenkler ordningen

  Kulturavdelingen i Ringerike kommune har endret søknadsprosessene til flere støtteordninger for frivillige lag og foreninger. Dette betyr nye, enklere søknadsskjemaer og nye frister. 

  - Innbyggerne i Ringerike skal bruke tiden sin på å være i aktivitet, ikke krevende søknadsprosesser, sier Øyvind Norstrøm, kultursjef i Ringerike kommune. Han forteller at de ulike støtteordningene som har en søknadsfrist, nå har fått en felles dato, og ikke mange forskjellige datoer som tidligere.

  - Vi håper dette gjør det enklere for frivilligheten å huske datoen den 1. juni, og at dette kan bidra til at det blir lettere for frivilligheten og kulturlivet å faktisk søke midler. Dermed kan de bruke mer tid på de aktivitetene de brenner for og er gode på, i stedet for administrering.

  Fristen er 1. juni

  De støtteordningene som har en tidsfrist må huske datoen den 1. juni. Dette gjelder blan annet for de som skal søke det som før het kulturmidler, og som nå kalles aktivitetsmidler.

  Andre ordninger kan søkes hele året og saksbehandlingen skjer fortløpende.

  Du leser mer om tilskuddene til idrett og kultur her.

  Bildet viser et par joggesko som står på en basketballbane.

  Husk å søke aktivitetsmidler! (foto: Pexels/Mike)

  Siste endret: 05.06.2023

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?