Du er her: Hjem / Aktuelt / Mange saker i kommunestyret

Mange saker i kommunestyret

Lurer du på hvordan det gikk med innbyggerinitiativet om Hønefoss skole, om det blir muligheter for dagligvarehandel på Hvervenkastet eller hvordan det blir med parkering i Hønefoss i fremtiden? Se møtet i opptak på web-TV.

Dette tok politikerne stilling til

Flere av sakene som ble behandlet i kommunestyret er bredt diskutert både i lokalavisen og i debatter på nettet den siste tiden.

I tillegg ble blant annet også disse sakene behandlet:

• offentlig bytoalett  i Hønefoss
    • søknad om støtte til fotballhall Heradsbygda
    • kommunal garanti - Hønefoss Tennisklubb
    • snøproduksjonsanlegg på Ringkollen
    • innspill til prioriteringer til NTP 2022-2033
    • resultat fra kartlegging av luftkvalitet i Hønefoss

Det var også mange spørsmål til ordføreren i møtet. Dette er interpellasjoner og grunngitte spørsmål fra politikerne:

• Anne-Erita Berta (MDG) spør om vegetarisk alternativ i kommunens kantiner og institusjoner
    • Hilde Marie Steinhovden (MDG) spør om plastfritt Ringerike
    • Axel Sjøberg (SV) spør om kommunens vedtatte seriøsitetskrav
    • Nina Basberg (Sp) spør om Ringerike kommune trenger en oppdatert handelsanalyse
    • Nanna Kristoffersen (Rødt) spør om bosetting av flyktninger 2020
    • Nanna Kristoffersen og Brit Bøhler (Rødt) spør om søskenmoderasjon mellom SFO og barnehage
    • Harald Fagerås (Sp) spør om elever som må avbryte undervisning for å få skoleskyss hjem

Se hele listen over alle sakene som ble behandlet her

Gå til web-TV

Du kan også se opptak fra tidligere møter. Arkivet har opptak for det siste året.

Siste endret: 18.05.2020