Du er her: Hjem / Aktuelt / Marianne Mortensen slutter i Ringerike kommune

Marianne Mortensen slutter i Ringerike kommune

Kommunalsjef for utdanning og familie Marianne Mortensen har sagt opp sin stilling i Ringerike kommune for å begynne som seniorrådgiver i KS konsulent. Marianne Mortensen har jobbet i Ringerike kommune i 30 år. De siste 10 årene har hun vært kommunalsjef i oppvekstområdet. Hun fratrer stillingen 1. august i år.

Slutter etter 30 år i kommunen

Marianne Mortensen har jobbet i Ringerike kommune i 30 år. De siste 10 årene har hun vært kommunalsjef i oppvekstområdet og fratrer stillingen 1. august i år.

- Utdanning og familie er et bredt sammensatt tjenesteområde. Marianne har ledet dette på en svære god måte og sørget for gjennomføringen av store endringsprosesser og fornyelser. Jeg takker for den innsatsen hun har lagt ned for Ringerike kommune gjennom mange år, og ønsker henne lykke til videre med nye utfordringer, sier rådmann Tore Isaksen,

Jeg har gledet med til å gå på jobb hver dag, så lenge jeg har vært ansatt i Ringerike kommune. De siste 10 årene har jeg hatt gleden av å være kommunalsjef og ledet et tjenesteområde som har jobbet godt sammen og dermed fått til svært mye bra, sier Marianne Mortensen.

Jeg har møtt mange dyktige og hyggelige mennesker med stort engasjement, og jeg kommer til å savne hver enkelt av dem, sier Mortensen.

Det er naturligvis vemodig å slutte i Ringerike kommune, men det dukket opp en mulighet det var vanskelig å si nei til. Nå skal jeg bruke mine erfaringer og kompetanse til å gi kommunesektoren i resten av landet råd på fag, organisasjon og ledelse gjennom den nye jobben min i KS konsulent.

Siste endret: 15.06.2022