Du er her: Hjem / Aktuelt / Nå blir det Bytoalett

Innhold

  Nå blir det Bytoalett

  Det etterlengtede Bytoalettet skal nå bygges, og arbeidene starter allerede 9. mai. Toalettet skal etableres på deler av det som i dag benyttes til oppstilling av drosjene i Kong Rings gate.

  Gravearbeider og stengt parkering

  I første omgang vil det være behov for å stenge Kvenberggata ved «Bussgata» fra 9. mai til 13. mai på grunn av gravearbeider.

  Det er også behov for å stenge Kong Rings gate øst for Bussgata i en lengde på 10 meter. Utkjøring fra eiendommer og vaskehall opprettholdes mot Storgata.

  Selve Bussgata og fortauet på tvers av Kong Rings gate berøres ikke.

  Stenging av parkeringsplass

  Som følge av arbeidene må oppstillingsplassen for drosjene flytte til parkeringen på Wagnertomta. Denne parkeringen stenges derfor for all privat parkering fra og med natt til mandag 9. mai til 11. juli.

  Parkeringsautomaten vil bli tildekket og midlertidig skilting blir satt opp.

  Når arbeidene med etableringen av Bytoalettet er ferdig, vil drosjene igjen flyttes tilbake til sin opprinnelige plass og Wagnertomta blir igjen åpnet for parkering.

  Vi ber om forståelse for at arbeidene midt i sentrum vil kunne medføre noen ulemper i en kort periode, men vi skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli så lite som mulig.

  Siste endret: 15.06.2022

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?