Du er her: Hjem / Aktuelt / Nå blir det toalett på Bystranda

Nå blir det toalett på Bystranda

Nå blir det muligheter for å gå på toalettet når du bader på Bystranda. Ringerike kommune setter opp midlertidig toaletter som skal gjøre badestranden i byen enda hyggeligere å bruke.

Politisk ønske og rask gjennomføring

Det var i siste kommunestyret det kom spørsmål om toaletter på badestrendene og kommunestyret var klare på at de ønsket dette. Dermed tok administrasjonen oppfordringen og etablerer nå ett toalett på Bystranda.

- Vi får nå en universell tilpasset løsning på Bystranda. Dette ser vi et stor behov for da det er mange badegjester og andre som bruker dette friluftsområdet, sier kommunalsjef for teknisk, kultur og idrett Hilde Brørby Fivelsdal.

Toalettene er midlertidige og vil være i funksjon i to måneder nå i sommer, som en prøveordning på dette stedet i år.

- Vi vil komme tilbake til hvordan dette skal løses videre og vurdere om det eventuelt også skal være slike tilbud andre steder, sier Fivelsdal.

Det blir ettersyn og renhold to ganger i døgnet for å sørge for at toalettene er ryddige og hygieniske.

Sommeridyllen på Bystranda får toalett. Foto: Trude Berg Hauge.

Siste endret: 03.07.2020