Du er her: Hjem / Aktuelt / Når ut om brannvern på kreativ måte!

Innhold

  Når ut om brannvern på kreativ måte!

  Brann- og redningstjenesten prioriterer nå å bruke både tid og ressurser på et viktig budskap om brannvern. Dette er viktig for både barn og voksne og nå satses det på et kreativt og fengende opplegg. Da den årlige brannvernuka med åpen dag ved Brannstasjonen måtte utgå på grunn av koronarestriksjoner, ble de tvunget til å tenke nytt, og det har ikke stoppet dem!

  Brannvern på omreisende turnè

  I samarbeid med Kulturenheten, ved Marja Lyngra Høgås arrangerer de nå i stedet en omreisende brannvernuke. Der skal maskoten Bjørnis være med på turnè sammen med dansere fra kulturskolen!

  Den danseglade og snille bamsen Bjørnis er hovedfigur, og han er veldig populær hos barna. De eldste barna i barnehagene er invitert til å møte Bjørnis både på Sokna, Tyristrand,  Hallingby og Nes i tillegg til i Søndre park, og dette er populært.

  Effektiv måte å spre brannvernbudskapet

  Barnehagene blir oppfordret til å ha fokus på brannvern i tiden før og etter de får møte Bjørnis, og de kan gjennomføre brannøvelser og lære seg sangene som Bjørnis danser til på forhånd.Måten Brann- og redning legger til rette for å nå ut med budskapet på, skaper engasjement og interesse hos barna og de voksne. De tar med seg det de lærer videre til hjemmet og andre steder, og birdar dermed til å forebygge og spre budskapet!

  Siste endret: 15.10.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?