Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny kommunalsjef HR tilsatt

Innhold

  Ny kommunalsjef HR tilsatt

  Eli Drægalid Andersen er tilsatt som ny kommunalsjef for HR og fellestjenester i Ringerike kommune. Andersen kommer nå fra stillingen som organisasjonspsykolog i Posten Norge AS. Hun har tidligere jobbet med og har lang erfaring fra organisasjonsutvikling, ledelse og bærekraft.

  Bred erfaring

  Eli Drægalid Andersen er bosatt i Åsa og er utdannet psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Hun kommer nå fra stillingen som organisasjonspsykolog i Posten Norge AS.

  - Jeg er veldig fornøyd med at Eli Drægalid Andersen har takket ja til stillingen. Andersen har mange års erfaring fra stillinger innen HR-arbeid og organisasjonsutvikling. Med hennes egenskaper og bakgrunn får vi en leder som kan videreføre det gode arbeidet som gjøres innen kompetansebygging og organisasjonsutvikling, sier rådmann Tore Isaksen.

  - Dette blir spennende, og jeg gleder meg virkelig til å starte i denne jobben. Jeg ser frem til å jobbe i og for den kommunen jeg selv bor i, og jeg vet at det er mange dyktige og hyggelige kolleger å jobbe sammen med, sier Eli Drægalid Andersen

  - Fra utsiden har jeg fulgt med på den utviklingen av organisasjonen de senere årene, og jeg gleder med til å bli en del av ledergruppen i Ringerike kommune, sier Andersen.

  Eli Drægalid Andresen tiltrer stillingen som kommunalsjef 1. august 2022.

  Siste endret: 15.06.2022

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?