Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny kommunalsjef HR tilsatt

Ny kommunalsjef HR tilsatt

Eli Drægalid Andersen er tilsatt som ny kommunalsjef for HR og fellestjenester i Ringerike kommune. Andersen kommer nå fra stillingen som organisasjonspsykolog i Posten Norge AS. Hun har tidligere jobbet med og har lang erfaring fra organisasjonsutvikling, ledelse og bærekraft.

Bred erfaring

Eli Drægalid Andersen er bosatt i Åsa og er utdannet psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Hun kommer nå fra stillingen som organisasjonspsykolog i Posten Norge AS.

- Jeg er veldig fornøyd med at Eli Drægalid Andersen har takket ja til stillingen. Andersen har mange års erfaring fra stillinger innen HR-arbeid og organisasjonsutvikling. Med hennes egenskaper og bakgrunn får vi en leder som kan videreføre det gode arbeidet som gjøres innen kompetansebygging og organisasjonsutvikling, sier rådmann Tore Isaksen.

- Dette blir spennende, og jeg gleder meg virkelig til å starte i denne jobben. Jeg ser frem til å jobbe i og for den kommunen jeg selv bor i, og jeg vet at det er mange dyktige og hyggelige kolleger å jobbe sammen med, sier Eli Drægalid Andersen

- Fra utsiden har jeg fulgt med på den utviklingen av organisasjonen de senere årene, og jeg gleder med til å bli en del av ledergruppen i Ringerike kommune, sier Andersen.

Eli Drægalid Andresen tiltrer stillingen som kommunalsjef 1. august 2022.

Siste endret: 15.06.2022