Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny kommunalsjef økonomi tilsatt

Innhold

  Ny kommunalsjef økonomi tilsatt

  Roger Mathisen er tilsatt som ny kommunalsjef økonomi i Ringerike kommune. Mathisen kommer fra stillingen som økonomisjef i Kongsberg kommune og har tidligere jobbet i økonomiavdelingen i Ringerike.

  Tilbake til Ringerike

  - Jeg er veldig fornøyd med at Roger Mathisen har takket ha til denne stillingen. Han har mange års erfaring fra sentrale økonomistillinger i kommunesektoren og har de senere årene sittet i ledergruppen i Kongsberg kommune med ansvaret for økonomi, sier rådmann Tore Isaksen.

  - Jeg har jobbet sammen med Roger tidligere i Ringerike kommune, og ser frem til at han blir en del av ledergruppen min, avslutter Isaksen.

  - Dette blir spennende, og jeg gleder meg til nye utfordringer. Også blir det gøy å komme tilbake til kommunen jeg bor i, og som først gav meg muligheten til å oppleve hva en kommune faktisk gjør og får til. Jeg vet at det er mange hyggelige kolleger å jobbe sammen med, og jeg ser frem til å bygge et godt lag og være en del av ledergruppen i en fremtidsrettet Ringerike kommune, sier Roger Mathisen.

  Roger Mathisen tiltrer stillingen som kommunalsjef økonomi 1. mars 2022.

  Siste endret: 06.10.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?