Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny kommunalsjef tilsatt

Ny kommunalsjef tilsatt

Jarle Hjelmesæth Hildeskår er tilsatt som ny kommunalsjef for utdanning og familie. Hildeskår kommer fra stillingen som rektor ved Benterud skole og har siden 1. august vært konstituert i stillingen som kommunalsjef.

Allerede godt kjent

Hildeskår er utdannet lærer, og er bosatt i Modum kommune. Han har jobbet som rektor i Ringerike kommune siden august 2019, og med skoleledelse i Drammen kommune og Modum kommune siden 2006. Hildeskår har siden august i år vært konstituert kommunalsjef for utdanning og familie.

- Jeg er veldig fornøyd med denne tilsettingen, og ser frem til å jobbe videre sammen med Hildeskår i ledergruppen. Hildeskår har bred og solid erfaring fra sektoren, både utenfor og innenfor Ringerike kommune. Han har allerede rukket å gjøre seg godt kjent i rollen som leder for hele sektoren hos oss, sier rådmann Tore Isaksen.

- Jeg trives svært godt i Ringerike kommune og jeg er ydmyk med tanke på den rollen jeg nå skal inn i på fast basis. Det er mye spennende som skjer i Ringerike kommune, og jeg gleder meg til å fortsette dette arbeidet. Fokuset vil være på å videreføre det gode arbeidet som gjøres i sektoren, sier Hildeskår som også skryter av alle de dyktige medarbeiderne i sektoren.

Hildeskår tiltrer stillingen allerede 1. oktober.

Siste endret: 21.09.2022