Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny leder til krisesenteret

Ny leder til krisesenteret

Miriam Rasch slutter som leder av Krisesenteret i Ringerike kommune 1. september i år. Stillingen som leder av senteret blir lyst ut til høsten.

Takk for flott innsats

Miriam har ledet senteret i 11 år og går nå over i ny jobb i egen privat virksomhet.

- Vi takker Miriam for den jobben hun har gjort for oss i tiden hun har ledet Krisesenteret. Det er en solid og grundig jobb hun har gjort og vi ønsker henne lykke til videre med nye utfordringer, sier kommunalsjef for helse og omsorg Christine Myhre Bråthen.

Om krisesenteret

Ringerike Krise og kompetansesenter for vold i nære relasjoner (Krisesenteret) er et bo- og samtaletilbud for kvinner, menn og barn utsatt for vold eller trusler om vold i nære relasjoner. Senteret har egen avdeling for menn. Senteret dekker 14 kommuner i Buskerud og Oppland.

Stillingen som leder av senteret blir lyst ut  til høsten.

Siste endret: 18.06.2019