Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny rådgiver på plass

Ny rådgiver på plass

Heidi Skagnæs er tilsatt som rådgiver for sektor teknisk, kultur og idrett. Skagnæs har utdanning innen økonomi og ressursforvaltning og kommer nå fra stillingen som enhetsleder for miljø og areal.

Lang erfaring

Heidi Skagnæs har vært ansatt i Ringerike kommune siden 2007 og har gjennom ulike roller bred og lang erfaring fra offentlig forvaltning.

- Heidi er en kunnskapsrik og omgjengelig person med veldig god samfunnsforståelse. Jeg er veldig glad for at hun har takket ja til denne stillingen. Med hennes erfaring og pågangsmot vil hun bli veldig viktig for utviklingen av sektoren fremover, sier kommunalsjef for teknisk, kultur og idrett Hilde Brørby Fivelsdal.

- Jeg har jobbet mange år i kommunen, med ulike oppgaver og roller, som en del av miljø- og arealforvaltningen. Fagområdet er stort, og det har skjedd mye både i organisasjonen vår og i Ringeriksregionen. Dette er erfaringer som jeg tar med meg inn i rollen som rådgiver. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og bli kjent med de som jobber i sektoren teknisk, kultur og idrett, sier Heidi Skagnæs.

Heidi Skagnæs tiltrer den nye stillingen i løpet av august.

Siste endret: 18.05.2020