Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny rektor på Haugsbygd

Ny rektor på Haugsbygd

Anniken Marijke Kok er ansatt som ny rektor ved Haugsbygd ungdomsskole. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder på Eineåsen skole i Bærum kommune.

Begynner 1. august

Kok begynner i stillingen 1. august og vil da ta over etter Kjersti Søberg som går over i annen stilling utenfor kommunen.

- Jeg er svært glad for at Anniken har takket ja til stillingen som rektor ved Haygsbygd ungdomsskole. Hun er akkurat den rette personen til å lede, videreføre og videreutvikle ungdomsskolen i samarbeid med de ansatte, elevene og foresatte, sier kommunalsjef for utdanning og familie MarianneMortensen.

- Jeg gleder med til å begynne jobben som rektor, og har allerede et veldig godt inntrykk av både skolen og Ringerike kommune. Det blir spennende å møte både elever, foreldre og de ansatte ved ungdomsskolen i august, sier nytilsatt rektor Anniken Marijke Kok.

Anniken Marijke Kok - Ny rektor på Haugsbygd ungdomsskole.

Siste endret: 08.06.2021