Du er her: Hjem / Aktuelt / Ny rektor på Veienmarka

Ny rektor på Veienmarka

Hege Margrete Steiro er tilsatt som ny rektor på Veienmarka ungdomsskole. Steiro er utdannet lærer og har mastergrad i utdanningsledelse samt veilederutdannelse fra Universitetet i Oslo.

Om Hege

Hege er nå avdelingsleder på Høvik skole i Lier og har tidligere vært avdelingsleder på Slemmestad ungdomsskole.

Hege Margrete Steiro

Steiro har også erfaring fra rekruttering i det private næringslivet. Hun er spesielt opptatt av skoleutvikling og vurdering for læring med særlig fokus på skolebasert kompetanseutvikling.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått tilsatt Hege Margrete Steiro som rektor på Veienmarka ungdomsskole, sier kommunalsjef for skole og kultur Magnar Ågotnes.

Hege Margrete Steiro tar over rektorstillingen etter Eksil Dahl Rotherud som begynner som undervisningssjef i Modum kommune.

Steiro begynner i stillingen i februar 2019.

Siste endret: 29.11.2018