Du er her: Hjem / Aktuelt / Økende smitte, også i Ringerike

Økende smitte, også i Ringerike

Ringerike kommune opplever økende smittepress, på samme måte som Oslo og flere andre kommuner i Viken fylke. Det er også en økt forekomst av muterte virusvarianter i smittetilfellene.

Ingen lokale tiltak nå

Slik situasjonen er i dag vurderer beredskapsledelsen i Ringerike fremdeles at de nasjonale restriksjonene gir et riktig tiltaksnivå i forhold til smittebelastningen lokalt.

Situasjonen, både i Ringerike og i områdene rundt følges tett og beredskapsledelsen er klar til å gjøre nødvendige endringer raskt dersom det skulle bli behov for dette.

Beredskapsledelsen i Ringerike kommune møtes hver tirsdag, og sammenkalles også utover dette dersom situasjonen tilsier dette. Neste ordinære møte er tirsdag i uke 9.

Siste endret: 29.04.2021