Du er her: Hjem / Aktuelt / Pussig telefonnummer

Pussig telefonnummer

I disse tider som det advares mot svindel, ikke besvare SMS fra fremmede og ikke utlevere personlige opplysninger, så må vi bare komme med en liten presisering fra Ringerike brann -og redningstjeneste. Når det er duket for tilsyn eller feiing så sendes det ut en SMS til de husstander det gjelder. Dette nummeret ser faktisk litt rart ut.

Har du fått en melding fra dette nummeret?

Når feiervesenet skal utføre tilsyn av pipe eller skorstein, eller utføre feiing, så sender de ut en SMS til deg som innbygger. Meldingen kommer fra et nummer som er veldig langt: 27300 000 212103.
    Enkelte synes nok at dette nummeret kan virke litt mystisk. Det er det altså ikke. Det er fra Ringerike brann- og redningstjeneste.

Bildet viser en mobiltelefon, med det omtalte telefonnummeret

(foto: Ringerike kommune)

Inneholder

Meldingen inneholder opplysninger om hva slags oppdrag brannvernforebyggeren har hos deg, om det er tilsyn eller feiing. Og du kan bekrefte avtalen ved å taste 1. I tillegg finner du lenker til kommunens hjemmeside for å finne mer informasjon om besøket. Eller du kan ringe rett til brannforbyggeren.

Meldinger fra oss i Ringerike brann- og redning vil aldri be deg utlevere personlige opplysninger. Husk at vi alltid kommer i uniform og har id-kort.

Ta kontakt med oss

Dersom du har spørsmål om melding du har mottatt, så kan du ringe oss på telefon 952 21 311 i åpningstiden 08.00- 15.00 på hverdager.

Siste endret: 24.01.2023