Du er her: Hjem / Aktuelt / Bli med på årets mest meningsfylte søndagstur!

Bli med på årets mest meningsfylte søndagstur!

Årets TV-Aksjon 2021 er tildelt Plan International og selve innsamlingsdagen er søndag 24.oktober. Inntektene i år går til Plans arbeid mot barneekteskap, og vi trenger bøssebærere!

Ringerike trenger bøssebærere

Skolebarn i Ringerike har så langt tilbake vi kan huske hatt oppgaven med å gå med bøsser på selve aksjonsdagen. Nå er ikke denne oppgaven lengre en pålagt del av skolearbeidet og Ringerike trenger mange frivillige som kan gå med bøsser.

Har du anledning til å avse 2 til 3 timer søndag 24.10? Vil du bidra i arbeidet med å få slutt på barneekteskap rundt omkring i verden?

Da har du muligheten til å lese mer om aksjonen og melde deg på som bøssebærer

Gi et bidrag på forhånd!

Mange av oss har ikke kontanter når bøssebæreren kommer på aksjonsdagen. Derfor kan du allerede nå gi ditt bidrag til TV aksjonen og det arbeidet Plan International gjør.

Gi ditt bidrag på forhånd

Du kan også følge med på giverstafetten og se hvordan Ringerike kommune ligger an på landsbasis

Giverstafett Ringerike

Lurer du på noe?

Ringerike kommune har en organisasjonskomite som kan bidra til å svare ut spørsmål angående lokale forhold.

Send e-post til: Servicetorget

Takk for at du bryr deg og takk for at du bidrar!

Siste endret: 04.10.2021