Du er her: Hjem / Aktuelt / Rekordmange har forhåndsstemt

Rekordmange har forhåndsstemt

Hele 7 023 velgere har avlagt forhåndstemme i Ringerike, og 1 019 av dem stemte i dag, fredag 6. september. Det er ny rekord, både samlet antall forhåndsstemmer og antall stemmer avlagt på én dag!

6 466 ringerikinger har forhåndsstemt, det er 26,2 % av alle stemmeberettigede i kommunen. I tillegg har vi tatt imot 557 forhåndsstemmer som er sendt til andre kommuner.

Ved stortingsvalget i 2017 var det 5 854 som avla forhåndsstemme, mens det ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2015 var det 3 158 som forhåndsstemte.

Nå er forhåndsstemmingen avsluttet. Lørdag 7. september er det ikke mulig å avlegge stemme.

Søndag 8.september kan du avlegge stemme i Ullerål krets (Ringerikshallen) og i Veien krets (Veien skole) fra kl. 13.00 til kl. 19.00.

Mandag 9. september er alle valglokalene åpen fra kl. 09.00 til kl. 21.00.

Kart og åpningstider for stemmelokalene finner du på valglokaler.no

Det er kun velgere som er manntallsført i Ringerike som kan stemme på valgdagene. Husk legitimasjon!

Godt valg!

Siste endret: 09.09.2019