Du er her: Hjem / Aktuelt / Rekordmange har forhåndsstemt

Rekordmange har forhåndsstemt

Hele 7 023 velgere har avlagt forhåndstemme i Ringerike, og 1 019 av dem stemte i dag, fredag 6. september. Det er ny rekord, både samlet antall forhåndsstemmer og antall stemmer avlagt på én dag!

6 466 ringerikinger har forhåndsstemt

Det er 26,2 % av alle stemmeberettigede i kommunen. I tillegg har vi tatt imot 557 forhåndsstemmer som er sendt til andre kommuner.

Til sammenligneng var det ved siste stortingsvalg(2017) 5 854 som avla forhåndsstemme, mens det ved kommunestyre- og fylkestingsvalge(2015) var det 3 158 personer som forhåndsstemte.

Nå er forhåndsstemmingen avsluttet

Perioden for forhåndsstemming er over. Lørdag 7. september er det ikke mulig å avlegge stemme i Ringerike.

Valgdagene

Søndag 8.september kan du avlegge stemme i Ullerål krets (Ringerikshallen) og i Veien krets (Veien skole) fra kl. 13.00 til kl. 19.00.

Mandag 9. september er alle valglokalene åpen fra kl. 09.00 til kl. 21.00.

Kart og åpningstider for stemmelokalene finner du på www.valglokaler.no

Det er kun velgere som er manntallsført i Ringerike som kan stemme på valgdagene. Husk legitimasjon!

Godt valg!

Siste endret: 30.10.2019