Du er her: Hjem / Aktuelt / Som arbeidsgiver strammer også Ringerike inn

Innhold

  Som arbeidsgiver strammer også Ringerike inn

  Regjeringen innførte fra og med i dag flere nasjonale smitteverntiltak for å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense økningen av ny smitte. I Ringerike følger vi de nye nasjonale rådene i tillegg til lokal forskrift vedtatt rett før jul.

  Kommuneansatte følger også tiltakene

  Som følge av dette blir alle ansatte nå informert om hvordan vi som organisasjon skal forholde oss til rådene og tiltakene knyttet til blant annet møtevirksomhet og hjemmekontor.

  Hjemmekontor

  Alle ansatte som har mulighet til å arbeide hjemmefra skal gjøre dette. Som for alle andre skal dette naturligvis tilpasses arbeidets art og muligheter til å utføre arbeidet hjemmefra. I enkelte tilfeller vil det være helt nødvendig at ansatte utfører arbeidet fra sin arbeidsplass.

  Møtevirksomhet

  De nasjonale rådene for gjennomføring av møter og andre sammenkomster gjelder også for oss. Regjeringen er tydelig på at vi skal begrense antall nærkontakter både privat og på jobb.

  Dette betyr at vi skal benytte digitale møter så langt det er mulig. Der det gjennomføres fysiske møter skal det legges til rette for å holde to meters avstand.

  Alle planlagte personalmøter, ledermøter eller andre møter med mange deltakere skal gjennomføres digitalt, eller utsettes.

  Siste endret: 25.08.2021

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?