Du er her: Hjem / Aktuelt / Ringvirkninger til alle

Ringvirkninger til alle

I disse dager skal alle husstander i Ringerike motta den nyeste utgave av Ringvirkninger i postkassen. Denne utgaven gir et blikk inn i budsjettet på omlag 2,4 milliarder kroner.

I tillegg gir Ringvirkninger en oversikt over noen av  investeringene som skal fornye kommunen og gi innbyggerne bedre tjenester.

– Vi investerer for å kunne levere bedre tjenester til innbyggerne, sier ordfører Kirsten Orebråten i Ringerike kommune til Ringvirkninger.

I 2015 vedtok kommunestyret et omfattende investeringsprogram.

Budsjettet kommunen styrer etter er en videreføring av dette og i 2020 kommer vi til å fornye kommunen for nesten 800 millioner kroner. Dette er det høyeste investeringsnivået noensinne.

Ringvirkninger er en innbyggeravis som produseres av kommunikasjonsavdelingen i Ringerike kommune.

Innbyggeravisen Ringvirkninger

Siste endret: 10.02.2020