Du er her: Hjem / Aktuelt / Seefood valgte ikke Hønefoss

Seefood valgte ikke Hønefoss

Hønefoss skole ble ikke valgt som lokasjon for innspilling av TV-serien Superheltskolen. Produksjonsselskapet har opplevd å være varmt velkommen til Ringerike kommune, men har landet på et annet alternativ.

En avgjørelse ut i fra kunsteriske vurderinger

Seefood presiserer i sin tilbakemelding at denne avgjørelsen ikke har noen sammenheng med oppmerksomheten saken har fått i media knyttet til leiekostnader. Avgjørelsen om ikke å bruke Hønefoss skole baserer seg på det praktiske og produksjonstekniske.

En lokal produksjon av Superheltskolen ville naturligvis bidratt til å sette Ringerike enda tydeligere på kartet og gitt en verdifull oppmerksomhet til lokalmiljøet.

Ringerike jobber aktivt

Ringerike kommune har jobbet aktivt med å komme i betraktning som lokasjon for nettopp store TV-produksjoner. I 2020 valgte produksjonsselskapene og TV2 å legge to store TV-produksjoner til skogområdene i Ådalen.

Både produksjonen av Farmen og Torpet, ble lagt til vår kommune. Gjennom det ble området vist frem i sendinger over mange uker på TV2. I tillegg var det flere lokale leverandører, næringsliv og statister som bidro til å skape gode TV-bilder og øyeblikk fra vår kommune.

Siste endret: 29.04.2021