Du er her: Hjem / Aktuelt / Siri Strømmen – ny rådgiver

Siri Strømmen – ny rådgiver

Siri Strømmen er tilsatt som rådgiver i den nye sektoren for Utdanning og familie. Strømmen kommer fra stillingen som rektor ved Vang skole og begynner i stillingen som rådgiver 1. januar 2020.

Ny sektor: Utdanning og familie

Fra 1. oktober ble den nye sektoren for Utdanning og familie opprettet. Sektoren ledes av kommunalsjef Marianne Mortensen og består av de tidligere sektorene:

• skole og utdanning
    • barn og oppvekst

Kvalitet i oppvekst og utdanning er avgjørende for utvikling og livskvalitet. Vi har derfor valgt å organisere ansvaret for dette til en sektor for bedre å møte utfordringene fremover. Ringerike kommune står overfor spennende tider med vekst, modernisering og utbygging.

- Vi må derfor se helhetlig på hvordan vi legger til rette med tjenester for utdanning og familie, sier kommunalsjef Marianne Mortensen.

Opptatt av barn og unges læringsmiljø og -utbytte

Siri Strømmen har arbeidet som skoleleder i 18 år.

- Jeg er genuint opptatt av barn og unges læringsmiljø og læringsutbytte. Jeg er opptatt av hvordan vi skal kvalitetssikre den daglige skoledriften og samtidig utvikle skolen til fremtiden som kommer. Ansvaret vårt er å sørge for at at elevene våre lærer det de har behov for, sier Siri Strømmen.

Jeg er svært glad for at Siri nå går inn i rådgiverjobben. Hun kjenner både kommunen og Ringeriksskolen godt gjennom mange års arbeid. Siri er en vi trenger med på laget for å nå våre mål og er helt rett person til å være med på å utvikle sektoren fremover, avslutter kommunalsjef Marianne Mortensen.

Siste endret: 10.10.2019