Du er her: Hjem / Aktuelt / Bli aktiv gjennom årets Sykle til jobben-aksjon!

Bli aktiv gjennom årets Sykle til jobben-aksjon!

Sykle til jobben-aksjonen er en tradisjonsrik aksjon som får deg og dine kollegaer i form, men du trenger slettes ikke sykle, for her teller all aktivitet. I tillegg er det gratis for deg som bor i Ringerike eller Hole kommune. Loggfør aktivitetene dine og bli med i konkurransen!

Om aksjonen

Dette er en konkurranse der alle er stjerner og din jobb som deltaker er å bevege deg mest mulig og registrere aktiviteten din. Aksjonen går over 60 dager og varer fra 24.april til 21.juni 2019.

Påmeldingen har allerede åpnet, så nå er det mulig for deg og din arbeidsplass å melde på lag.

Gratis for Hole og Ringerike kommune

Det er gratis å delta for noen kommuner, og Hole og Ringerike er blant de heldige. Alle bedrifter og beboere i Hole og Ringerike kommune, og alle som har arbeidsplass her men bor i andre kommuner kan benytte seg av dette tilbudet. Det koster deg ingenting å delta annet enn litt egeninnsats til bevegelse og aktivitet, noe som bare gir deg helsegevinster.

Glede og fellesskap

Aksjonen handler først og fremst om fellesskap og glede, og studier viser at om man er aktiv sammen med andre er det mye større sjanse for at man fortsetter med det. Du lykkes altså best sammen med laget, og her er det gyldne muligheter for å komme i gang med gode rutiner for mer bevegelse i hverdagen.

All aktivitet teller

Det beste er at du ikke trenger være proff syklist eller aktiv idrettsutøver for å delta, for i denne konkurransen teller alle typer av aktivitet. De som tenker at de må ruste opp den gamle sykkelen i garasjen for å kunne delta, tar helt feil. Du trenger ikke sykle i det hele tatt! Alt fra gåturer til vindusvask teller like mye.

Flotte premier

Siden aksjonen fokuser mest på fellesskap og glede, er kampanjens største premier lagpremier. I tillegg er det individuelle og mindre premier fortløpende mens aksjonen pågår. Konkurransegrunnlaget er rettferdig og ivaretar alle forutsetninger og utgangspunkt for bevegelse. Ingen kan oppnå mer enn 3 poeng for hver dag, uansett hvor aktiv man er.

Snakk med kollegaene dine og oppmuntre hverandre til å melde dere på.

Les mer og meld deg på her

Siste endret: 15.02.2019