Du er her: Hjem / Aktuelt / Verdens aktivitetsdag markeres med digital aktivitetsfest

Verdens aktivitetsdag markeres med digital aktivitetsfest

Vi ønsker å ha fokus på hvor viktig fysisk aktivitet, samhold og aktivitetsglede er for oss alle. Derfor markerer vi verdens aktivitetsdag og inviterer til en digital aktivitetsfest 10. mai. Bli med!

Verdens aktivitetsdag er 10. mai

Fysisk aktivitet er viktig for både den fysiske og psykiske helsen vår. I Ringerike kommune markerer vi verdens aktivitetsdag for å rette fokus på viktigheten av fysisk aktivitet, samhold og aktivitetsglede.

Vi markerer dagen ved å arrangere digital aktivitetsfest for både  barnehagebarn, skoleelever, eldre og alle andre innbyggere.

- I den tiden vi er i nå er det ekstra viktig at vi tar godt vare på oss selv og de rundt oss. Det å være i regelmessig fysisk aktivitet, gjerne sammen med andre bidrar til å bygge oss opp slik vi tåler bedre å stå i den usikkerheten som pandemien fører med seg, sier folkehelsekoordinator i kommunen, Lina Marie Brathaug Frantzen

- Det å høre til og være en del av et fellesskap er viktig for at vi skal ha det bra, og det håper vi at den digitale aktivitetsfesten kan være med på å skape for alle som bor og jobber i kommunen vår.

Digital aktivitetsfest for alle

Du kan delta på den digitale aktivitetsfest fra kontoret, hjemmekontoret, stua, ute i hagen eller hvor som helst så lenge du harer tilgang til PC, IPad eller lignende. Arrangementet strømmes direkte fra www.ringblad.no. (link blir lagt ut når aktivitetsfesten nærmer seg)

Program mandag 10. mai kl 11.00 - 11.30
    • Åpning ved folkehelsekoordinator Lina Marie Brathaug Frantzen
    • Musikalsk innslag ved Ringerike Kulturskole
    • Trening med Ringerike Frisklivssentral

Vi håper at mange setter av 30 minutter, og blir med på en morsom aktivitet digitalt!

Følg digital aktivitetsfest på Facebook

Digital aktivitetsfest arrangeres av Frisklivssentralen og HOPP – Helsefremmende oppvekst sammen med Ringerike Kulturskole, Foreningen Treningsglede, BUA Ringerike, Frivilligsentralen, DNT Ringerike, Ringerikes Blad og Hønefoss videregående skole.

Samme dag markeres verdens aktivitetsdag med egne aktiviteter for barnehagebarn, skoleelever og eldre i kommunen vår.

Hvordan får du varige, gode treningsvaner?

Hvordan får du varige gode treningsvaner? Hvordan kan du opprettholde vanene etter sykdom, ferie eller andre avbrudd?

Sykle til jobben og samarbeidspartnerene inviterer til webinar mandag 10. mai kl 13.00. Her kan du få verktøyene som du trenger for sikre varig endring.

Følg webinaret her

Siste endret: 03.05.2021