Du er her: Hjem / Aktuelt / På jobb for demokratiet

Innhold

  På jobb for demokratiet

  Vi har i år 35 valgmedarbeidere som tar imot forhåndstemmer rundt omkring i kommunen ved høstens kommunestyre- og fylkestingsvalg. På valgting 8. og 9. september er mer enn 100 medarbeidere klare til  å motta stemmesedler.

  Mange steder å forhåndsstemme

   

  Ved årets valg møter du våre valgmedarbeidere på Kuben, i Sentrumskvartalet og i de nye valgpaviljongene ved Mega i Hønengata og på Eikli. Forhåndsstemmestedene er åpen  alle dager unntatt søndag. Åpningstider og mer informasjon finner du på vår valgside.  

  Vi tar også imot forhåndsstemmer på institusjonene. Oversikt finner du her. 

  Valgmedarbeiderne har fått god opplæring på forhånd for å hjelpe dere velgere på en best mulig måte. Alle valgmedarbeiderne har egne t-skjorter og ID-kort som viser at de er valgfunksjonær.

  Du kan avlegge forhåndsstemme til høstens valg frem til 6. september. Og...har du glemt valgkortet, kan du avlegge stemme likevel. Du trenger kun legitimasjon. 

   

  Valg 8. og 9. september

  På valgdagene vil det være rundt 100 valgfunksjonærer i aksjon på de ni valglokalene i kommunen. Søndag 8. september kan du avlegge stemme i Ullerål krets (Ringerikshallen) og på Veien. Vi tar imot stemmer fra kl. 13.00 til kl. 19.00. Mandag 9. september er alle valglokalene åpen kl. 09.00 – 21.00. 

  Les mer om valget her

  Siste endret: 01.09.2019

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?