Du er her: Hjem / Aktuelt / Vil du være trainee hos oss?

Vil du være trainee hos oss?

Fire nye traineer skal rekrutteres i Trainee Ringerike. En av stillingene er hos oss innenfor kommunalteknikk. Traineestillingene er unike karrieremuligheter i Ringeriksregionen. Søknadsfrist er 18. april 2021.

En spennende og unik karrieremulighet i Ringerike

Trainee Ringerike er et samarbeid mellom Ringerike Næringsforening (RNF), Universitetet i Sør-Øst Norge (USN) og utvalgte bedrifter i Ringeriksregionen. Ringerike kommune har vært med på Trainee Ringerike siden oppstarten. Nå er vi i gang med å rekruttere traineer til kullet som starter opp i 1. september 2021.

Til kull 7 søker Trainee Ringerike etter nyutdannede til spennende og unik karrieremulighet hos:

• ECIT
    • Spenncon
    • Tronrud Engineering - innen marked og kommunikasjon
    • Ringerike kommune - kommunalteknikk vei, vann og avløp

Les mer om Trainee Ringerike

Trainee innen kommunalteknikk vei, vann og avløp

Ringerike kommune  søker denne gangen etter en person med annen kompetanse enn tidligere. Vi ønsker å få på plass en trainee som skal jobbe med ulike oppgaver innen kommunalteknikk, med fagområder som vei, vann og avløp.

- Vi er opptatt av være med på denne ordningen med Trainee Ringerike. Vi opplever at vi får tilført våre fagområder ny kompetanse, og får utført oppgaver som vi ellers ikke ville ha fått gjort, sier Heidi Skagnæs, rådgiver i sektor teknisk, kultur og idrett.

- Som trainee i kommunen får du en mulighet til å jobbe innen offentlig forvaltning i en kommune som satser og du får en unik mulighet til å bygge opp et nettverk i regionen, både gjennom Ringerike Næringsforening, og USN,  med de andre traineene og selvsagt kollegaer i kommunen, avslutter Heidi Skagnæs som oppfordrer nyutdannende til å søke.

Søkndasfrist er 18. april 2021

Søk på trainee stilling i Ringerike kommune

Foto: Knut Andreas Ramsrud, Ringerikes Blad
    Hans Kristian Øverby og Aleksander Elstad er traineer i Ringerike kommune. Kristin Ranem Rønsdal i RNF søker etter 4 nye traineer til Trainee Ringerike.

Forsidefoto: Mona Lundemo

Siste endret: 29.03.2021