Du er her: Hjem / Aktuelt / Vinn VIP-billetter til Tour of Norway

Vinn VIP-billetter til Tour of Norway

Verdens beste syklister kommer i mål på bybrua i Hønefoss 2. juni. Med fullt trykk i fossen og yrende liv blir det definitiv folkefest i byen. Har du funksjonshemming og er over 18 år kan du være med i trekningen om billetter til et VIP område midt på bybrua.

Sykkel er for alle

Det er under en måned til verdens beste syklister kommer i mål på bybrua i Hønefoss. Med fullt trykk i fossen og yrende liv blir det definitiv folkefest.

Dette blir en helt unik opplevelse!

Tour of Norway ble inspiret av jentene som jobber med Aktivitetskalenderen for funksjonshemmede i Ringerike kommune og gir ut 30 VIP-billetter til målgang av Tour of Norway som jentene får dele ut.

Alle billettene er forbeholdt personer med funksjonshemming med evt ledsager(e). I tillegg til tilgang til VIP-området får vinnerne mat, drikke og en "goodie bag".

Line Grongstad, Wibecke Sem-Jacobsen, Øyvind Lillehagen, Tone Reneflot Thoresen og Trude Berg Hauge gleder seg til Tour of Norway finalen og håper du vil være VIP-tilskuer søndag 2.juni. Foto:

Slik kan du vinne VIP-billett

I slutten av mai trekkes det ut 30 vinnere av VIP-billettene. Alle med funksjonshemming over 18 år kan melde seg på konkurransen.

Det blir tilfeldig trekking og vinnerne vil bli kontaktet.

Meld deg på konkurannsen her:

Send en epost til ansvarlig for Aktivitetskalenderen innen 23. mai:

wibecke.sem-jacobsen@ringerike.kommune.no eller

Line.grongstad@ringerike.kommune.no

Eposten må inneholde:

• navn,
    • bosted/enhet
    • eventuelt antall ledsagere du må ha med for å delta

Fristen er 23. mai

Trekkingen foregår 24. mai